Treceți la conținutul principal

Programul prima casa 2019



Ministerul Finanţelor Publice a emis, în primă fază, acordul de distribuire pentru suma de 1,987 miliarde lei din plafonul total de 2 miliarde lei alocat pentru anul 2019

Dacă doriți să achiziționați un imobil prin acest program, vă sugeram să vă grăbiți, fundurile fiind ceva mai mici decat în anul anterior.

Va asteptam sa discutam despre contract la biroul nostru din Piata Unirii nr 7, Targu Mures
Mai multe detalii puteti citi aici:
link 1
sau
Link 2

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Serviciile notariale

Legislatia Romaniei prevede ca o serie intreaga de acte sa fie realizate in forma autentica. Acest lucru va obliga, pe dumneavoastra, sa ajungeti sa treceti pragul unui cabinet notarial. Aveti nevoie insa de cineva care sa va explice si sa va ghideze prin hatisul birocratic cu care puteti, in anumite situatii, sa va confruntati. Acesta este poate cel mai important tip de serviciu pe care un notar public il presteaza. Biroul Notarial Individual Luminita Moldovan-Petrut are o echipa gata sa va ajute, de luni pana joi, in intervalul 9-16 si vineri in intervalul 9-14. Ne puteti urmari si pe Facebook AICI unde veti gasi toate datele de contact.

Vacanta de vara 15 august - 8 septembrie 2019

Buna ziua dragi prieteni. Speram ca aveti parte de o vara profitabila dar si relaxanta. Noi vom intra intr-o vacanta, incepamd cu data de 15 august. Astfel, va asteptam fie pana in data de 14 august inclusiv, fie incepand cu 9 septembrie, cand ne vom intoarce la birou.

Ne mutam in casa noua

Dragi prieteni In curand vom redeschide birou notarial dupa o pauza de mai bine de jumatate de an. Ne mutam intr-un nou sediu. Astfel, ne veti putea gasi in Targu Mures, Piata Unirii, nr. 7. Vom publica atat pe Facebook cat si aici momentul in care vom deschide, programul si noile numere de telefon. Va asteptam cu drag